^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Rock d'House

Een compacte 5 mans formatie: "rocking funk & soul show" erg swingend maar ook wat stevigere nummers. Kroegen, studentenfeesten en feestjes waar het echt mag knallen ! Rock d'House is ook te boeken met een scala aan bekende en minder bekende muzikale gasten.

Heeft Nederland geen bergen? Nee, die zijn in de afgelopen 20 jaar platgespeeld door Rock d'House. In die tijd zijn er niet alleen heel wat kroegen, zalen, diskotheken en feesttenten de revu gepasseerd, maar ook heel wat muzikanten. Ondanks dat heeft Rock d'House al die tijd gestaan voor kwaliteit en feest.

 

Nu is er een Rock d'House-bezetting die grooved, dampt en soul heeft. Terug naar het bandgevoel, naar een afgewerkte rock 'n soul-show van vijf muzikanten die weten waar James Brown zijn mosterd haalt.

Rock d'House heeft de afgelopen jaren getourd door Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Italië en zelfs Kenia. De band deelde het podium onder andere met Lynn Collins en 1George McCrae en was te zien op de Marlboro Music Tour. Een ander hoogtepunt was de opening van de Amsterdam Arena, in ieder geval het meest imposante optreden tot nu toe.

De eerste CD van Rock d'House bracht de band reeds op televisie en uitgebreid op radio 3. Live staat Rock d'House nog steeds voor swingende rock 'n soul-covers die van elk optreden een onvergetelijk feest maken.

 

Meer vertellen over Rock d'House heeft geen zin. Bellen en boeken is de enige juiste keuze!

Copyright 2022  Rock d'House Management